Kategori Arkiv: Æl morsø

Hjemmelavet fisse engelsk ordsprog

hjemmelavet fisse engelsk ordsprog

i en skov. Vi bliver nødt til at smadre flisen neeeej råbte Pernilles mand. Watch your habits; they become character. Var det ikke godt nok? Vi skal holde skruen oven vande (Vi skal holde skruen i vandet/ Vi skal holde hovedet oven vande). Well, neither does bathing thats why we recommend it daily  Zig Ziglar. Hellere boller på suppen end suppe på bollerne. Jeg er ikke født bag en vogn (Jeg er ikke født i går/ Han er ikke tabt bag en vogn). Ja hvis du altså gider! Han er helt til hundene (Han er helt til rotterne/ Han er gået i hundene). Bedste gynækolog To damer pralede med, hvem der havde den bedste gynækolog. Frøken Jensen: Okay, Lille Ole. Til den anden mor, du har jo trang til penge, derfor har du kaldt din søn for Penny.

Hjemmelavet fisse engelsk ordsprog - Fr kke

Sut sut Lille Jan var på WC og tisse, da brættet faldt ned over hans lille lem. Lige børn leger bedstMen de skæve har det sjovere. Indsendt af Julie, tarzan og Jane, jane mødte Tarzan i junglen, og hun følte sig meget tiltrukket af ham. Det koster det hvide ud af lommerne (Det koster det hvide ud af øjnene/ At have lommerne fulde af penge). Han blev bleg om ørene (Han var bleg om næbbet/ Han blev hed om ørene). Hun har begge ben i næsen (Hun har ben i næsen/ Hun har begge ben på jorden). Man skal ikke skyde med elastikker, når man selv går med gummibukser Man skal ikke kaste med dværge, når man selv er en undermåler Man skal ikke kaste med æbler, når man selv er et skrog Hellere Hellere.

Hjemmelavet fisse engelsk ordsprog - Engelske citater

Hellere revne end levne, at tænke før man taler, er som at tørre røven, før man skider. Så er der ikke mere at sige i den henretning (I den henseende). Jeg håber ikke du er bange for klovne for jeg gør dig hvid i hovedet i nat! Men blot et enkelt forkert eller udeladt ord kan få hele det sproglige mesterværk til at vælte. Hun går med til dette. Lao-Tze, all that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost. Jeg vil ikke sættes i båd med ham (Jeg vil ikke sættes i bås med ham/ Jeg er i samme båd som ham). Indsendt af Daniel, psykologi. En dag da hun var i gang, gik hun i split og sugede sig fast til flisegulvet. Dette var hun ikke videre begejstret for, men kunne godt bruge pengene, så hun ringede hjem til kæresten og spurgte hvad hun skulle gøre. Faren: Ja hvis du lover ikke at kigge ned. Flere sjove ordsprog, hvorfor gå til bankospil for at vinde en halv gris, escort i roskilde fisse og sex når man kan gå til enkebal og få en hel. Man skal ikke kaste med bowlingkugler, hvis man selv er en kegle. En fisse er tilgengæld meget uheldig. hjemmelavet fisse engelsk ordsprog

    Flere Artikler

0 Kommentar til "Hjemmelavet fisse engelsk ordsprog"

Kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Krævede felter er markeret *