Kategori Arkiv: Æl morsø

Loppemarked vestegnen verdens længste pik

loppemarked vestegnen verdens længste pik

at I har haft nogle hyggelige og berigende dage. Antallet af tilmeldte adresser har igen i r v ret st rre. Ved at Verdens L ngste, loppemarked varer to dage, h ber Hjertetanken p, at der vil komme flere turister til en, og at de foruden loppemarkedet vil bruge weekenden til at se vores. Verdens L ngste, loppemarked. Verdens L ngste -Loppemarked Loppemarked vestegnen thai massage i aarhus / Iwantu xxdark Verdens l ngste liste - Home Facebook Langeland gentager successen. Oktober 2016 med Verdens L ngste, loppemarked. Flere end 100 loppemarkeder. Det går gennem seks forskellige stater i USA. Sidste år var der over 150 loppeboder, og det ser ud til, at der bliver endnu flere. Bag arrangementet står foreningen Hjertetanken, hvis formål er at fremme den kulturelle sammenhængskraft på Langeland - Det hele startede som en sjov idé, men tilslutningen har været fantastisk, så nu fortsætter vi, skriver Hjertetanken i en pressemeddelelse. Vi har haft flere kunder end nogensinde før i de ti år, vi har stået her, forklarer Lauffer til. Har man mod på at have en bod på dagen, kan man melde sig til på arrangementets Facebookside. År i træk holder Langeland, hvad der betegnes som "Verdens Længste Ø-Loppemarked".

Videos

Nice looking asian girl see the real world and notice the fun side. Ved at "Verdens Længste Ø-Loppemarked" varer to dage, håber Hjertetanken på, at der vil komme flere turister til øen, og at de foruden loppemarkedet vil bruge weekenden til at se vores dejlige ø, tilføjes det. Meget mere end gammelt ragelse, udover de mange salg og køb er der på loppemarkedet også mulighed for at høre musik, spise mad og forsøge sig med en af de 3000 aktiviteter, der er opstillet langs vejen. 13 og søndag. Fra syd til nord. Hele Langeland - fra nord til syd. Langeland: Fra Bagenkop til Lohals skal dunsten af prisprutteri fylde Langeland den. Derfor afholdes "Verdens Længste Ø-Loppemarked" i år lørdag. Verdens længste loppemarked er derfor med til at puste liv i de ellers så kriseramte stater.

Loppemarked vestegnen verdens længste pik - Verdens L ngste

I 2015 havde arrangementet 130 boder på tværs af Langelands længste led, og medarrangør Tina Jæger håber på samme opbakning. Vi ser en klar stigning i indtægterne fra hotellerne og motellerne. Verdens Længste Ø-Loppemarked, nørreballevej 8 5932 Humble, yderligere information: Hjemmeside Åbent:. Det er jo en fantastisk måde at stå sammen på som ø og samtidig vise Langeland frem for gæstende, siger Tina Jæger. Et gennemgående ønske fra både gæster og handlende var, at de gerne ville have, at det skulle løbe over to dage. Vi skal jo slå rekorden fra sidste år, og er det en succes igen, kan vi måske udvide til en weekend næste år, siger Tina Jæger. I løbet af årene er antallet af meter med boder blevet fordoblet, og det kan mærkes på salget. Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her. Der løber verdens længste loppemarked, hvor aflagt tøj og gamle gryder bliver langet over bodernes diske. Flere spiser på restauranterne, køber benzin og andre fornødenheder på deres tur, fortæller regionens turistdirektør Leann Smith til. Verdens Længste Ø-Loppemarked Lørdag. Sidste år lod initiativtagerne loppe ligge og tog rundt på øen for at høre, hvad deltagerne syntes om ideen. De mange tilbud er med til at fremme væksten i regionen, da det er blevet lidt af et tilløbsstykke. Fra Michigan til Alabama. Det er i al fald målet, escort massage dk free sexnoveller når sidste års succes med verdens længste ø-loppemarked gentages. loppemarked vestegnen verdens længste pik

    Flere Artikler

0 Kommentar til "Loppemarked vestegnen verdens længste pik"

Kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Krævede felter er markeret *