Kategori Arkiv: Æl morsø

Tog til hamborg lufthavn thypigerne

lige et tip til dig, der skal til Hamborg på storbyferie. Turen fra lufthavnen til Hamburg HbF (hauptbahnhof) tager 24 minutter og turen klares uden skift; man kan således blot sætte sig til rette og nyde udsigten på den korte tur. S-toget fra lufthavnen til Hamborg HbF er uden tvivl den billigste transportform og den jeg selv benytter, når jeg rejser til Hamborg. Du medbringer blot billetterne i toget. Hamborg lufthavn er placeret blot 11 km nord for centrum, så det er heldigvis en nem sag at komme fra lufthavnen til Hamborg downtown. Du kan finde flere informationer her. Pladsreservering, kan gøres hos os, eller. Det er også muligt at købe en 24-timers billet, der koster.90 og så kan bruges i hele byen i et døgn. Der holder massevis af taxaer ved banegården, så det kan næste ikke betale sig med taxa direkte ude fra lufthavnen.

Tog til hamborg lufthavn thypigerne - Med tog til

Det er hurtigst at komme fra København til Hamborg med fly, hvis kun selve flyveturen medregnes, i reel rejsetid er det hurtigst med toget. De billigste ture mellem København og Hamborg er med bus. Der kører s-tog i begge retninger hvert. Bus fra København til Hamborg: Man kan komme til Hamborg med bus fra København på 5 timer og 15 minutter. Hamborg Lufthavn er således en populær destination for danskere, primært fra København, der vil opleve den tyske storby. Sådan rejser man fra København til Hamborg.

Tog til hamborg lufthavn thypigerne - Tag toget til Hamburg

Med DSB kan du rejse til Hamborg Lufthavn mange gange om dagen, både fra Jylland og Sjælland. Busserne kører fra Ingerslevsgade og fra Kastrup Lufthavn i København, og turen ender på Hamborgs centrale busstation: ZOB am Hauptbahnhof, der ligger lige ved hovedbanegården i Hamborg. Hvis du har booket en Rail und fly ticket i Tyskland, kan togbilletten i Tyskland være inkluderet i din rejse. Lad os kigge på mulighederne og priserne her. Kortet koster fra kun 75.

Videos

Come watch me strip off my tight blue jean shorts.

    Flere Artikler

0 Kommentar til "Tog til hamborg lufthavn thypigerne"

Kommentar

E-mail-adressen er ikke offentliggjort. Krævede felter er markeret *